50 de ani de la primul pas pe Luna, Conferinta cu Dl. Acad. General (r), Cosmonaut, Ing Dumitru Prunariu, la Facultatea de Drept

Vizita in Romania a dnei dr. Yael Naze astrofizician la de la Universitatea din Liege, Belgia
7 iunie 2019
Primii pasi pe Luna in ziarul New-York Times din 21 Iulie 1969 !
27 iunie 2019

50 de ani de la primul pas pe Luna, Conferinta cu Dl. Acad. General (r), Cosmonaut, Ing Dumitru Prunariu, la Facultatea de Drept

Aseara, pe data de 24 Iunie 2019 Astroclubul Bucuresti a fost invitat si a participat la o conferinta organizata de Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti in Aula Magna a Facultatii de Drept.

Invitatul de onoare a fost singurul nostru Cosmonaut Dl. Academician, General, ing Dumitru Dorin Prunariu.

S-a trecut in revista istoria programului Apollo precum si planurile de viitor in privinta continuarii cercetarii spatiului cosmic in viitor de catre natiunile implicate (SUA, Rusia, UE, Japonia, China, India, Israel.

Au mai fost prezenti in sala si dl. Alexandru Mironov, dna Dr. Magda Stavinschi, dl. Stefan Tiron si alte personalitati ale astronomiei romanesti.

In fotografiile de mai jos puteti vedea si citiva membri ai Astroclubului Bucuresti care au participat la acesta manifestare precum si o poza cu dl. Dumitru Prunariu adresindu-se publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *